opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in bij sportinnzwolle.nl en ontvang als eerste onze aanbiedingen!

 • OVER ONS

  WINKEL ONLINE

  Bruins Sport en Textiel BV, waar ook deze webshop onder valt,   is sinds januari 2010 actief online. Echter sinds 1990 zijn wij al actief binnen de sportbranche. Ons team bestaat uit sporters die de sporttaal begrijpen, wij profileren ons dan ook tot de “sportspeciaalzaak online”.Ons assortiment is compleet, voorradig en scherp geprijsd. Hierdoor kunnen we aan de wensen van iedere sporter, van amateur tot professional voldoen.

  TEXTIELDRUKKERIJ

  Naast de webwinkel en fysieke winkel hebben we ook de beschikking over een professionele textieldrukkerij. Mocht u met uw bedrijf, team of groep op zoek zijn naar bedrukte kleding, mail ons en we nemen telefonisch contact met u op. Dit mag uiteraard ook voor andere vragen of opmerkingen. Wil u voorbeelden zien, kijk dan eens op www.sport-innzwolle.nl

  FYSIEKE WINKEL

  Sport-inn Zwolle!

  Sport inn Zwolle is al 40 jaar een begrip in Zwolle. Naast de sneakers en vrijetijdsmode is het vooral een winkel die SPORT ademt. Het motto is dan ook dan elke sporter jong tot oud, amateur tot professional moet kunnen slagen in de winkel.

  Voor Sport-inn Zwolle staan waarden als persoonlijkheid, relatie, service kwaliteit en kennis hoog in het vaandel. Sport inn is een winkel met gezonde ambities en idealen. De eigenaren en medewerkers proberen het beste uit zichzelf te halen om de klant met een goed en passend product de winkel te laten verlaten.

  Naast de ruime keuze in voetbalschoenen is er volop aanbod in functioneel schoeisel voor de sporten korfbal, volleybal en zaalvoetbal.

  Kom snel langs om een kijkje te nemen!

  Voor nu wensen wij u veel plezier in onze webwinkel. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, mail gerust we helpen u graag!

  Met sportieve groet,

  Team van Bruins sport en Textiel BV

  Adresgegevens

  Oude Vismarkt 4
  8011 TB Zwolle
  Tel. 038-4225070
   

  Openingstijden
  Maandag 13.00 - 18.00
  Dinsdag 09.30 - 18.00
  Woensdag 09.30 - 18.00
  Donderdag 09.30 - 21.00
  Vrijdag 09.30 - 18.00
  Zaterdag 09.30 - 17.00
  Zondag gesloten