opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in bij sportinnzwolle.nl en ontvang als eerste onze aanbiedingen!

op zoek naar teamkleding voor jouw team? Zo werkt het...

teamkleding nodig?

Ben jij op zoek naar mooie teamkleding voor jouw team? Om gezamelijk in te trainen, om aan te hebben op de wedstrijddag als presentatie kleding of tijdens de wedstrijden?

Dan kom je al gauw in een wir war terecht van merken, kortingen, budgetten, bedrukkingen, levertijden, kwaliteiten etc etc. Een hele boel vragen waar vaak meerdere antwoorden op zijn. 

Gelukkig heeft Sport-inn Zwolle alle kennis en kunde in huis om al deze punten overzichtelijk te maken inclusief een prijsberekening plus een mooi digitaal voorbeeld van de kleding met opdrukken zoals een clublogo, nummering of initialen & evntueel een sponsoruiting. Onze teamwearspecialisten staan je graag bij met woord en daad gedurende het hele proces.

Hoe gaat het in z'n werk?:

Na een eerste gesprek (dit kan telefonisch , per mail maar ook bij ons in de speciale teamwearlounge) gaan wij voor je aan het werk en proberen wij jouw wensen zo dicht mogelijk te benaderen middels een scherpe offerte plus daarbij een digitaal overzicht van de kleding met alle uitingen. Op deze manier krijg je alvast een heel goed eerste beeld van wat allemaal mogelijk is. Dit eerste digitale voorbeeld is bedoeld als voorzet en deze kunnen wij voor je naar wens aanpassen. (deze opzet kun je ook laten zien aan de eventuele sponsor)

Samen komen we dan tot een defintief resutaat voor wat betreft de uitingen op de kleding en kan de volgende fase beginnen! Wij zorgen dat je een passet krijgt van de kleding zodat jij met jouw team alles kan doorpassen zodat iedereen straks de juiste maat heeft. 

Na deze passessie lever je de pasmaten weer aan ons terug en beginnen wij met de voorlaatste fase.

De kleding wordt verzameld (uit ons magazijn of bijbesteld wanneer nodig) en gaat naar onze eigen textieldrukkerij. Onze textieldrukkerij is gespecialiseerd in het bedrukken van sportkleding. Dit doen wij al meer dan 15 jaar en hierdoor is er erg veel kennis van soorten stoffen met de daarbij behorende drukspecificaties. Door deze kennis van zaken wordt de kleding prachtig bedrukt op onze speciale machines om zo een mooi en kwalitatief goed eindresultaat te krijgen. Omdat wij de drukkerij in huis hebben kunnen wij zeer snel leveren. Gemiddeld is de levertijd 1 tot 2 weken maar in overleg kan dit zelfs worden versneld naar enkele dagen!

Nadat jouw kleding is bedrukt in onze textieldrukkeij wordt alles nogmaals gecontroleerd en daarna netjes verpakt en kan het worden afgehaald bij ons in Zwolle. Ook kan het worden bezorgt door onze eigen Sport-inn bezorgbus. Ook het versturen via onze partner Cycloon (fietskoeriers.nl) behoort tot de mogelijkheden.

Dan de laatste (en leukste) fase:

De kleding is klaar en kan worden uitgedeeld aan jouw teamgenoten en dan kunnen jullie shinen!

Kortom, ben je op zoek naar een goede partner voor jouw teamkleding? Kom langs of mail/bel! Wij helpen je graag van A tot Z.

Tot snel!

Sportieve groet,

Sander Bruins

Teamwearspecialist 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.