opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in bij sportinnzwolle.nl en ontvang als eerste onze aanbiedingen!

het beste van twee werelden Clicks & Bricks!

clicks & bricks

Het beste van twee werelden, Clicks & Bricks!

Heb jij dat ook wel eens? Je wilt graag zo makkelijk mogelijk en wanneer jij kunt je sportartikelen kopen. Maar je mist bij veel online winkels wel het stukje herkenbaarheid en soms mis je het vertrouwen. Dat vinden ik en mijn collega's bij Sport-inn Zwolle ook.

Sport-inn Zwolle is natuurlijk al bijna 40 jaar (!) wijd en zijd bekend als de sportspeciaalzaak waar je goed wordt geholpen en de medewerkers altijd vriendelijk zijn en oprecht! De winkel heeft een grote schare met vaste trouwe klanten die hun sportaankopen bij Sport-inn doen maar ook gewoon binnen komen voor een bakje koffie of een praatje.

Dat even binnen wandelen en even naar de stad en ook even naar Sport-inn zit er de laatste maanden helaas niet of bijna niet meer in. Dat ellendige virus gooit ook roet in ons eten..

Dat vraagt om een oplossing en  wij  zitten natuurlijk niet stil en zie daar:   www.sportinnzwolle.nl 

Kunt u niet naar ons? Dan komen wij naar u, doormiddel van deze nieuwe en ook uitgebreide webshop. De online webshop van Sport-inn loopt vanaf heden zo synchroon mogelijk met de actuele voorraad van artikelen in de winkel. Natuurlijk met de service die u van ons gewend bent.

Uiteraard kun je ons bellen mailen, appen of langskomen voor advies (of gewoon een praatje ;-) ). 

Tot snel in onze webshop of in onze winkel!

Sportieve groet,

Ricardo Kuijer

Sportspecialist-Teamwearspecialist bij:

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.